Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Calendarul măsurilor și submăsurilor dedicate sectorului agricol și mediului rural

Ediția din această seară a emisiunii Agricultura la Raport vă aduce în atenție posibilitățile de accesare a fondurilor europene pentru fermieri și pentru mediul rural.

Ovidiu Ghinea și invitații săi vor discuta despre măsurile și submăsurile care au fost supuse dezbaterii publice, în ultima perioadă. Împreună cu cei doi consultanți în domeniu prezenți în studio, realizatorul emisiunii Agricultura la Raport va încerca o prefață a celandarului măsurilor privind accesarea de fonduri europene.

De asemenea veți afla tot ce trebuie să știți pentru a începe să elaborați un proiect pentru obținerea de fonduri europene. Mai mult decât atât, dacă întâmpinați probleme în proiectele aflate în derulare, aveți acum ocazia să interveniți, în direct, pentru a afla de la specialiștii în domeniu care sunt cele mai bune soluții pe care le puteți pune în aplicare.

Dacă vreți să înțelegeți mai bine tot procesul și ce condiții trebuie să îndepliniți pentru a putea avea acces la fonduri europene, nu ezitați să vă pregătiți întrebările pentru invitații prezenți în emisiune, în această seară.

De la ora 20:00 vă invităm și pe pagina de Facebook, Agro TV – Agricultura la Raport, acolo unde ne puteți trimite toate aceste mesaje și unde putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiuniule aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole