Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Ar fi bine să vă asigurați afacerile în agricultură!

Cel mai urmărit talk show agricol din România, Agricultura la Raport , vă aduce astăzi în atenție teme importante din aria agribuisness-ului românesc.

În prima parte a emisiunii Ovidiu Ghinea va discuta alături de invitații săi despre soluțiile pe care reprezentanții din agribuisness la propun pentru agricultura românească, precum și despre abordările acestor companii pentru următorul an agricol.

Vor fi de asemenea invitați la dialog și fermierii români care vor vorbi despre problemele cu care se confruntă în prezent, dar și despre viitorul sectorului agricol.

Un alt subiect important pe Ovidiu Ghinea și invitații săi din această seară îl vor dezbate, este acela al asigurărilor agricole. Așa cum știm cu toții, foarte mulți fermieri au avut de suferit anul trecut din cauza secetei. Pentru a se asigura că pe viitor vor face față mai bine situațiilor neprevăzute din agricultură, experții recomandă fermierilor să contacteze un broker de asigurări.

Cum puteți face asta, ce presupune acest proces și cât de important este să acordați o mai are atenție acestui domeniu pentru afacerile pe care le aveți în agricultură, aflați în ediția de astăzi a emisiunii Agricultura la Raport 

 Ca de obicei, vă invităm să participați activ la dialog folosind pagina oficială de facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole