23 ianuarie 2022 - 17:10

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Analiza unei săptămâni complicate

Ultima ediție din această săptămână a emisiunii Agricultura la Raport vă aduce în atenție subiecte de actualitate din sectorul agricol.

Realizatorul Ovidiu Ghinea va căuta în continuare alături de invitații săi, și în această ediție, descifreze portretul ideal al viitorului ministru al Agriculturii.

Invitați vor fi trei jucători importanți de pe piața agri-buisness din România, alături de care vor fi discutate subiecte importante ce țin de viața fermierilor români.

Vor fi dezbateri pe marginea instabilității politice cu care se confruntă în continuare România, care dăunează clar economiei, agriculturii, dar și societății în general. Veți putea urmări de asemenea, câteva previziuni pentru săptămâna viitoare, o săptămână cu atât mai complicată de moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.