15 mai 2021 - 20:20

OLX lanseaza un serviciu special pentru vanzarea autovehicolelor comerciale

TRADUS, platforma globala online dedicata autovehiculelor comerciale rulate din agricultura, constructii si transport, parte din OLX Group, lanseaza TRADUS PRO, un serviciu creat special pentru dealerii de autovehicule comerciale. In prezent, in platforma TRADUS sunt peste 6.000 de vanzatori din Europa, care au listat peste 300.000 de produse. 

TRADUS PRO le ofera vanzatorilor din platforma posibilitatea de a-si crea si gestiona usor si rapid anunturile produselor pe care le listeaza, dar si statistici si analize referitoare la performanta vanzarilor si profilul cumparatorilor.

„Ne-am propus să simplificăm vânzarea vehiculelor comerciale, așa încât platforma să fie accesibilă și ușor de folosit de toți utilizatorii, fie ei antreprenori sau companii din transport, construcții și agricultură. TRADUS PRO, interfață care le oferă vânzătorilor control complet asupra profilului din platformă și care îi ajută să economisească timp și bani, este doar una dintre inovațiile care revoluționează modul de tranzacționare din această industrie”, spune Nadja Sörgel, General Manager TRADUS. 

Avantajele TRADUS PRO

Crearea automată a anunțurilor. Dealerii pot folosi fișiere CSV pentru a crea și importa automat anunțuri noi. De asemenea, vânzătorii își pot integra în TRADUS anunțurile listate în alte platforme sau livrate prin alte sisteme de management, precum Hexon, AutoDo, Webmobile24, TwoSales.  

Analize și statistici de vânzări. TRADUS PRO pune la dispoziția utilizatorilor numeroase analize și statistici care le oferă acestora o imagine de ansamblu asupra performanței vânzărilor. Dealerii pot analiza ce autovehicule și tipuri de reclame înregistrează cele mai bune rezultate. Mai mult, dealerii pot vedea o evoluție a interesului cumpărătorilor pentru produsele listate, din ce țări sunt, dar și ce tip de canal au folosit (desktop sau mobile).  

Un sistem intuitiv și automatizat de plăți, care îi ajută pe vânzătorii înscriși în platformă să economisească timp.