Ograda din Camara va ajunge in cartierul Nicolina

Pe 31 august și 1 septembrie, evenimentul Ograda din Cămară inițiat de Asociația magazinelor de proximitate La Băcănie din Iași în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași va fi organizat în cartierul Nicolina. Astfel, cumpărătorii vor putea găsi produse locale, proaspete și de calitate, direct de la cei care le fac. Scopul evenimentului este de a susține consumul produselor românești și astfel de a sprijini economia locală.

Vor veni în Nicolina, Radu Plăvănescu cu produse apicole, doamnă Gica Neamțu cu zacuscă și dulceața cu atestat dar și produse noi. Produsele din carne de la Fabrica de fum vor fi și ele. Familia Hoşliag aduce Legumele de acasă–direct din solarii, Gicu Roșca vine cu salatele asortate făcute după rețete din Republica Moldova. De la Hilița va ajunge domnul Dan Herea cu fructe de sezon. Nu va lipsi nici de această dată, Crama Varzari din Cotnari, Paul Crețu din Tg Neamț cu sirop de cătină, uleiuri presate la rece. Cristian Ioniță va veni cu sirop de lavandă, afine, mentă. Vom avea cafea foarte bună de la NOIR, hăinuțe pentru copii făcute în Lețcani de familia Hritcu. Laura și Andrei Ignătoaie vin cu produse din lavandă, cu o gamă diversificată.

Programul va fi 7.00-14.00.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole