OGLINDĂ, OGLINJOARĂ, CARE E CEA MAI FRUMOASĂ GRĂDINĂ CU LEGUME DIN ȚARĂ?

Agromaster ii provoaca in continuare pe legumicultorii din intreaga tara. 

Robert Stamatoiu a crezut în sansa lui și a câștigat! Legumicultorul din Tg. Jiu, câștigător al primei ediții a Provocării Agromaster, ne-a trimis o fotografie cu premiul adjudecat: un sac de 25 de kg de #Agromaster 16-10-16.

Acesta îl va ajuta să fertilizeze cca 500 de mp din solariile pe care le deține!

„Sincer, este primul concurs câștigat în mediul online. Cu siguranța îmi va fi de mare ajutor pentru solar, pentru ce urmează să plantez anul acesta. Ironia este că era să ratez acest premiu pentru că eu am văzut concursul într-un grup de agricultură. Nu eram prieten cu „Specialist în fertilizare”. Așa că nu am vazut postarea cu anuntul numelui câștigător. Când mi-ați trimis cerere de prietenie pentru a-mi da premiul, am ezitat. Mă căuta norocul și era să-l ratez!” – ne-a declarat fercitul legumicultor din Oltenia.

Agromaster a lansat de curand un nou concurs, urmand ca la finalul lunii martie sa acorde un premiu ce constă tot într-un sac de 25 de kg de #Agromaster 16-10-16.

- Publicitate -

Ce aveți de făcut? Trimiteți fotografii din exploatația dvs legumicolă pe pagina de Facebook „Specialist în fertilizare”, cu mențiunea: „Pentru provocarea #Agromaster!” – este condiție obiligatorie pentru a intra în cursa pentru premiul pus în joc.

Despre beneficiile Agromaster ați auzit cu toții, îl folosiți deja pe cea mai mare parte a suprafețelor protejate sau nu, cultivate cu legume. Noi vă ajutăm să fertilizați gratuit o suprafață importantă din exploatația legumicolă, cu #Agromaster. Așa că vă provocăm la concurs!

Nu contează că fotografiile pe care le postați sunt din mediul protejat sau neprotejat. Cele mai frumoase vor fi premiate. Concursul se încheie pe 31 martie.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole