28 iunie 2022 - 11:21

OFICIAL! Emil Dumitru, primul secretar de stat al lui Oros!

La ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, desfășurată miercuri seara la sediul MADR, noul șef de la Agricultură, Adrian Oros, a confirmat că unul dintre noii secretari de stat care vor face parte din echipa sa este Emil Dumitru, prezent și el la conferința de la MADR. 

Confirmarea vine după ce, săptămâna trecută, noul ministru al Agriculturii a dezvăluit în direct la AGRO TV că îl ia în considerare pe Dumitru ca un potențial membru în echipa sa. ”Domnul Emil Dumitru este un potențial secretar de stat în Ministerul Agriculturii, în opinia mea. Asta, sigur, după ce voi avea o discuție cu domnia sa și va accepta condițiile mele”, a precizat Oros săptămâna trecută.

Întrebat despre numele și numărul celorlalți secretari de stat, Adrian Oros a precizat că se află încă în discuții pentru stabilirea acestora. ”Confirm că unul dintre secretarii de stat va fi Emil Dumitru. Pe restul nu îi știu încă. Pot fi doi, trei, sau patru. Până la finalul acestei săptămâni veți afla și numele lor”, a precizat noul șef de la MADR.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.