Oferta unui fermier pentru parlamentari: ”Dau ferma GRATIS, dar să muncească, nu să o vândă”

Fermierii s-au săturat să muncească în condițiile din ce în ce mai grele din România, iar mulți dintre aceștia aleg să-și vândă fermele. În ultima perioadă, site-urile de vânzări online s-au umplut de anunțuri cu ferme puse la vânzare, însă sunt și fermieri care au alte idei.

Ștefan Muscă, președintele Sindicatului Fermierilor Patrioți, spune că este dispus că cedeze gratuit ferma sa de vaci, împreună cu fabrica de lapte, dacă un parlamentar e dispus să o preia și să muncească zilnic în ea. 

”Vând și vacile, sau poate vrea să le ia vreun parlamentar. Gratis i le dau! Dacă vine un parlamentar și le preia de la mine, i le dau gratis, îi dau și fabrica de lapte, dar să muncească, nu să o vândă. Să vadă și el cum muncim și cum sclavagim noi în țara românească de zeci de ani”, a spus Ștefan Muscă în direct la AGRO TV, în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

2 COMENTARII

  1. Domnul Muscă eu aș dori mult să se nască oamenii patrioți in Romania și să stăm în liniște căci Pământul țări nu ajungea în mâinile unor străini

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole