Ofertă specială pentru insecticidul sistemic Carnadine din partea Nufarm România

Avem vești bună pentru fermieri, Nufarm vine cu o super ofertă la insecticidul sistemic Carnadine, ce este omologat pentru rapiță, cartof și măr. Astfel, la 10 litri cumpărați, agricultorii vor primi gratuit încă 1 litru, care poate fi folosit pe o suprafață importantă. Campania va fi valabilă până la 31 decembrie 2023. 

Insecticidul sistemic Carnadine este pe bază de acetamiprind și se diferențiază prin formularea sa de concentrat solubil.

Carnadine are un spectru larg de combatere, de la afide la lepidoptere, purici, viermi, țânțari, muște și alte insect. Gărgărița tulpinilor de rapiță, gărgărița pătată, gărgărița semințelor, gândacul lucios al rapiței și țânțărușul silicvelor din cultura de rapiță sunt combătute prin aplicarea unei doze de 0.15-0.25 l / ha. 

Acest insecticid este absorbit pe cale foliară, iar apoi este transportat acropetal, de la bază spre vârf. Fermierii trebuie să știe că acest insecticid acționează rapid prin ingerare și contact.

Nufarm România

Toate informațiile despre Carnadine și despre oferta Nufarm România se găsesc pe site-ul https://nufarm.com/ro/insecticid-carnadine/.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole