Obțineți recolte de calitate cu noile îngrășăminte din gama Ultrasol Magnum!

De cele mai multe ori, fermierii care se ocupă de cultivarea legumelor în spațiu protejat sau în câmp deschis, întâmpină dificultăți în alegerea produselor de fertilizare potrivite nevoilor plantei și fazei de dezvoltare în care acestea se află.

Marcoser vine în întâmpinarea legumicultorilor cu o gamă de îngrășăminte premium, cu PH acid, care se potrivesc tuturor culturilor horticole. Este vorba de gama de îngrășăminte solide Ultrasol Magnum disponibilă într-o mare varietate de formule, în funcție de condițiile pedoclimatice dar și necesitățile și de vârsta plantelor.

Alături de macroelementele și microelementele din componență, îngrășămintele din gama SQM conțin ingrediente  speciale, care favorizează absorbția rapidă a nutrienților.

Îngrășăminte solide pentru culturile horticole

ultrasolProducătorii agricoli au acum posibilitatea de a îmbunătăți productivitatea și de a rezolva problemele legate de nutriția plantelor utilizând aceste îngrășămintele disponibile pe site-ul www.marcoser.ro. Iată care sunt acestea:

Ultrasol Magnum Special – este un îngrășământ cu formulă specială pentru faza inițială a ciclului de cultură, când plantele au nevoie de un nivel ridicat de fosfor. Are un raport NPK (Azot, Fosfor Potasiu) de 1:2:1, este solubil în apă și conferă o absorbție foarte bună a nutrienților în condiții alcaline.

Ultrasol Magnum 20:20:20+ TE – este un produs ce se utilizează în planul de fertilizare pe timpul tuturor fazelor de creștere și dezvoltare. Conține o gamă completă de macro și microelemente și contribuie la reducerea pH-ului solului.

Ultrasol Magnum Special 28:14:14+TE – este o formulă care asigură nutrienții necesari plantei în faza de dezvoltare vegetativă. Are un raport NPK de 2:1:1, este solubil în apă, nu se coagulează și nu înfundă banda de irigare.

Ultrasol Magnum Special 16:8:24+TE – este un îngrășământ NPK cu un raport de 2:1:3, conceput pentru faza de dezvoltare intensivă a fructelor. Are adaos de microelemente, care sunt indispensabile plantei, pentru o dezvoltare armonioasă. 

Ultrasol K Plus Acid – formulă ce are în componență azot și potasiu, în cantitățile perfecte pentru faza de dezvoltare a fructelor. Are aplicare radiculară și se utilizează preponderent la culturile din câmp. Poate fi utilizat la culturi precum: cartof, cereale, pomi fructiferi, viță de vie, flori, tutun, căpșuni, mure, afine, coacăze, tomate, pepene verde, pepene galben, etc.

Ultrasol Magnum Special 15:15:30+TE – îngrășământ NPK cu raport 1:1:2, cu adaos de microelemente, care asigură plantei nutrienții necesari în faza de dezvoltare intensivă a fructelor. Este o formulă ușor asimilabilă de plante și contribuie la creșterea randamentului culturii.

Ultrasol Magnum Special 12:6:40 +TE – formulă specială pentru faza finală, cea de maturare a fructelor, având un raport NPK de 2:1:7. Contribuie la obținerea fructelor de calitate, cu greutate și calibru foarte bune. Este solubil în apă și se aplică radicular, prin instalația de irigare prin picurare.

Pentru mai multe  informații despre aceste îngrășăminte dar și despre alte produse necesare la fertilizare plantelor puteți contacta specialiștii Marcoser, la numărul de telefon 0374080808.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole