O tonă de resturi animaliere, aruncată în râul Cotmeana! Se caută vinovații

Aproape o tonă de resturi animaliere, împrăştiată pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, a fost găsită în albia şi pe malul râului Cotmeana în zona comunei Poiana Lacului din judeţul Argeş, au anunţat oficialii de la Apele Române într-o postare pe Facebook.

Descoperirea a fost făcute de către echipa de inspectori de la Apele Române Argeş-Vedea şi reprezentanţii Gărzii de Mediu – Comisariatul Judeţean Argeş.

„Din primele verificări, reiese că deşeurile proveneau din sacrificarea animalelor (bovine, caprine, ovine). Reprezentanţii administraţiei publice locale Poiana Lacului au intervenit în regim de urgenţă pentru îndepărtarea deşeurilor şi la această oră acţiunea s-a finalizat”, se precizează în informarea celor de la Apele Române.

Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea, Garda de Mediu – Comisariatul Judeţean Argeş şi Direcția Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş au demarat o cercetare comună cu scopul identificării provenienţei resturilor de animale şi a celor care se fac vinovaţi de aruncarea deşeurilor.

Sursa foto: Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole