28 septembrie 2021 - 02:12

O noua platforma digitala pentru agricultura asigura sustenabilitatea culturilor

ICL, o companie globală pentru minerale și produse chimice de specialitate cu sediul în Tel Aviv, a anunțat că va colabora strâns cu Amazon Web Services (AWS), pentru a accelera dezvoltarea platformei sale deschise de servicii digitale, concepută pentru a îmbunătăți capacitățile agronomilor și ale altor profesioniști din agricultură.

Informații acționabile, împuternicite de analiza datelor

Platforma urmărește să valorifice date din teren, aglomerate și academice, precum și date de la partenerii mondiali de vârf, pentru a crea noi capacități pentru agro-profesioniști și capacitatea de a crea rapid informații acționabile, abilitate de analiza datelor.

Dezvoltarea noii platforme de servicii digitale pentru agro-profesioniști este de a oferi acces la datele neexploatate în prezent, precum și recomandări care pot fi furnizate de informații și analize.

Platforma profită de analize avansate și instrumente de învățare automată pentru a permite agronomilor și altor agro-profesioniști să extindă servicii mai bune pentru a crește producția și sustenabilitatea culturilor.

Probe pe teren

„În prezent, există o mulțime de date agronomice valoroase, care nu sunt colectate, nu sunt pe larg accesibile sau nestructurate și, prin urmare, nu sunt practice pentru ca agronomii să le poată folosi. Un exemplu sunt studiile de teren, care sunt realizate de companii, instituții academice și agro-profesioniști din întreaga lume, dar doar o mică parte din aceste cunoștințe agronomice sunt de fapt accesibile tuturor agro-profesioniștilor. Cu ajutorul AWS, platforma noastră va oferi acces inegalabil la aceste surse neexploatate și va promova colaborarea între agro-profesioniști, pentru a permite o agricultură îmbunătățită, pentru a răspunde cerințelor globale privind produsele alimentare și sustenabilitate”, a declarat Raviv Zoller, președinte și CEO al ICL .

Concentrați-vă pe îmbunătățirea datelor pentru experți

„Spre deosebire de alte soluții digitale dezvoltate în prezent pe piață, abordarea noastră este de a spori capacitățile agronomilor și ale altor agro-profesioniști, creând astfel o valoare suplimentară semnificativă pentru a face față provocărilor actuale ale agriculturii, oferind informații și instrumente pentru a crește randamentul recoltelor. Ne concentrăm pe îmbunătățirea datelor pentru experții din agricultură, iar alegând această cale, credem că soluțiile digitale vor fi adoptate mai rapid și mai eficient de către comunitatea agricolă”, a adăugat Dl Zoller.

 Soluții de învățare automată AWS

AWS va extrage date din surse ICL interne și surse externe folosind soluții de învățare automată AWS. Profesioniștii agro vor putea analiza și interpreta datele folosind instrumente avansate de analiză care pot gestiona flexibilitatea necesară pentru a combina diferite tipuri de date și abordări analitice.