O localitate dâmbovițeană se răscoală! „Foc la casă și cu asta, basta!”

Sătenii din localitate dâmbovițeană și-au ieșit din minți și sunt hotărâți să iasă la răscoală. „Foc la casă și cu asta, basta!”, spun oamenii, hotărâți să își facă singuri dreptate.

O familie de romi, mutată de curând în localitate, i-a terorizat pe oamenii din satul Mărcești, comuna Dobra, județul Dâmbovița. Fură tot ce prind: de la cazane cu ţuică, drujbe, unelte sau păsări. Săptămâna aceasta, doar într-o singură zi, 7 gospodării au fost prădate de hoţi, care nu s-au ferit să calce gospodăriile oamenilor ziua în amiaza mare, scrie adevărul.ro.

„Eu, dimineaţa când m-am sculat, am văzut poarta umblată, am zis că băieţii au umblat. Când mă uit, drujba nu mai era, radiatoarele le-am văzut acolo, cablurile erau întinse de aici până în fundul grădinii. Păsările le-au luat în sac, că nu a mai rămas niciuna acolo. Şapte case au spart, numai drujbe, numai d-astea au luat, valoare mare”, s-a plâns un localnic jurnaliștilor.

Sătenii sunt exasperaţi că hoţii nu sunt prinşi şi nu sunt duşi în faţa justiţiei și spun că dacă nu se vor lua măsuri îşi vor face singuri dreptate și vor ieși la răscoală, pe modelul Bolintin, unde locuitorii au protestat în stradă, mai multe zile la rând, după ce un şofer a murit, atacat cu pietre membrii unui clan care nu mai dă pace oamenilor.

„Ne-a dus câinele-lup direct la ei. Poliţia trebuie să facă ceva. Dacă nu, foc la casă şi cu asta, basta, că altceva nu se poate. Trebuie să ieşim la ca Giurgiu, ca la Bolintin, cu parii, că altceva nu se poate. Nu putem să mai stăm în casă”, a declarat, revoltat, un alt sătean din Mărcești.

Sătenii ştiu cine sunt hoţii, iar asta îi scoate din minţi, pentru că îi văd liberi pe stradă, și mai au puțin până să iasă la o adevărată răscoală.

Sursa foto: adevărul.ro

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole