O casă și un adăpost de animale, distruse într-un incendiu

O casă şi un adăpost de animale din Străteni, comuna Lozna, județul Botoșani au ars într-un incendiu produs joi dimineaţă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Potrivit reprezentanților ISU, proprietarii dormeau în momentul izbucnirii incendiului, fiind treziţi de zgomotul produs de flăcările care s-au extins rapid, informează AGERPRES.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Ajunşi la faţa locului, aceştia au constatat că adăpostul de animale şi acoperişul clădirii ardeau generalizat, suprafaţa totală afectată fiind de aproximativ 100 metri pătraţi”, a afirmat Dorina Lupu

Conform reprezentanților ISU, incendiul a izbucnit de la un coş de fum neprotejat corespunzător, deși familia respectivă își renovase recent locuinţa.

Foto: imagine de arhivă

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole