O afacere de succes cu bovine de carne. ”N-am luat niciodată în seamă subvențiile”

Afacerile cu bovine de carne se dovedesc a fi o rețetă din ce în ce mai profitabilă pentru fermierii care aleg acest domeniu. Motivele sunt multiple, însă ceea ce îi face cei mai fericiți pe aceștia este ușurința în ceea ce privește îngrijirea acestor animale.

Paul Cristescu, fermier din județul Timiș, a luat-o pe această cale de multă vreme, iar astăzi se laudă cu o fermă model. Mai mult, acesta și-a deschis și propriile magazine în care își vinde produsele, astfel încât să închidă lanțul de la fermă la consumator.

Fermierul spune că, pentru el, subvențiile au reprezenta întotdeauna doar un bonus, pentru că o afacere adevărată în agricultură trebuie să fie sustenabilă de la sine și să nu se bazeze pe aceste plăți de la stat. Dar mai multe detalii despre afacerea sa vă lăsăm să descoperiți în cea mai recentă ediție a emisiunii ”Portret de fermier”, realizată de Ovidiu Ghinea.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole