Numire surpriză la AFIR. Află cine a devenit director general adjunct!

afir_siglaSimona Allice Man, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), a fost numită în funcția de director general adjunct plăți și administrativ al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), au anunțat, miercuri, reprezentanții agenției.
Noul director general adjunct va coordona activitatea Direcției Efectuare și Contabilizare Plăți Fonduri Europene, a Direcției Economice și Serviciul Recuperare Datorii.
Inginer de profesie, cu specialitatea în industrie alimentară, dar și un master în administrație publică și putere executivă, Simona Man a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, unde a coordonat și activitatea AFIR. Ea a fost numită pe 6 mai 2015 în funcția de secretar de stat la MADR în urma unei decizii a prim-ministrului de atunci, Victor Ponta, iar în data de 28 aprilie, a fost eliberată din funcție, conform unei Decizii a premierului Dacian Cioloș.
Anterior, Simona Man a ocupat funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Turism, cu rang de secretar de stat, din care a fost eliberată printr-o altă decizie a premierului Victor Ponta, din data de 30 aprilie 2015.
‘Banii trebuie să ajungă cât mai simplu și urgent la beneficiari și astfel România va putea realiza o absorbție de peste 100% a fondurilor europene pentru agricultură. Sunt conștientă de importanța pe care acești bani o au în dezvoltarea mediului rural românesc și nu voi precupeți niciun efort pentru a sprijini activitatea AFIR din poziția de director general adjunct. Experiența pe care o am este foarte importantă pentru a înțelege nevoile pe care le au beneficiarii și pentru a lupta să simplific rapid modul de accesare a fondurilor’, a declarat Simona Man, director general adjunct al AFIR.
AFIR a anunțat că primește, începând din 28 aprilie 2016, cereri pentru finanțarea proiectelor de investiții în cadrul primei sesiuni de depunere a proiectelor prin intermediul Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 — 2020 (PNDR 2020), pentru anul 2016. (Sursa: AGERPRES)

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole