Nu ratati ajutorul de minimis din apicultura! Termen limita – 31 octombrie

335

Doar 50% dintre crescătorii de albine din județul Brăila au aplicat pentru a obține ajutorul de 20 de lei per stup acordat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, informează Direcția pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Brăila.

Conducerea DADR Brăila face apel la apicultorii care nu au aplicat pentru a beneficia de acest sprijin, să depună de urgență documentele pentru obținerea ajutorului, mai ales că termenul a fost prelungit până pe 31 octombrie. Până acum, doar 200 din cei 400 de apicultori brăileni au depus actele pentru a beneficia de acest ajutor.

Cererile pentru ajutorul de minimis se depun la sediul DADR, iar termenul limită pentru depunerea documentației necesare este 31 octombrie 2019, acesta fiind deja prelungit față de vechiul termen din proiectul de act normativ, care era pe 31 august.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult