26 mai 2022 - 04:39

Nu-i de joacă! Proiectile pe izlazul comunal!

Un proiectil exploziv de calibrul 152 de milimetri a fost descoperit marţi pe izlazul comunal din localitatea Copaciu în urma unor lucrări de excavare, informează AGERPRES.

„ISU Giurgiu a fost solicitat în această seară să intervină în localitatea Copaciu pentru ridicarea unui proiectil descoperit în urma unor lucrări de excavare pe izlazul comunal. Pirotehniştii ajunşi la faţa locului au constatat că era vorba despre un proiectil exploziv de calibrul 152 de milimetri. Acesta a fost ridicat şi transportat în siguranţă, urmând să fie distrus în poligonul de specialitate”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

De la începutul acestui an, pirotehniştii giurgiuveni au mai ridicat alte două proiectile explozive cu calibrul de 76 de milimetri, un cartuş de infanterie de calibrul 7,62 milimetri, un focos fuzant de proiectil şi un proiectil perforant de calibrul 100 de milimetri din localităţile Mihai Bravu, Băneasa, Comana și Frasinu.

Sursa foto: ISU Giurgiu

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.