Noul trend de Revelion al românilor! Distracția ajunge și la 5000 de lei!

Noul trend al românilor pentru distracția de Revelion include focuri de tabără, mâncare tradițională și… degustări de vinuri cu ștaif!

În ultimii ani, din ce în ce mai mulți români aleg să-și petreacă zilele din preajma Noului An… la cramă!

Revelionul cu muzică de petrecere și mâncare tradițională este alegerea multora dintre ei, dar piesa de rezistență a minivacanței este vizita în podgorii. Prețul unei astfel de distracții ajunge și la 5000 de lei.

Pe un vârf de deal în Prahova, o cramă își îmbie turiștii cu atmosfera idilică și vinurile produse aici, dar și cu bucatele vânătorești. Cotlet de cerb, mușchiuleț fin și aromat de căprioară, pastramă de berbecuț sau ciorbița de mistreț au devenit irezistibile pentru românii amatori de vacanțe deosebite.

Camerele își așteaptă oaspeții, iar vinurile albe, roșii sau roze păstrate în pivnițe sunt gata să fie servite. Pentru noaptea dintre ani nu mai e niciun loc liber, potrivit protv.ro

Cei care vor să petreacă Revelionul într-o cramă din zona Prahovei trebuie să fie pregătit cu sume între 1.600 și 1.800 de lei, însemnând pachete de 3 zile.

La Bistrița Năsăud, o pensiune din localitatea Jelna își îmbie oaspeții să deguste, în cele două crame, vinurile produse în podgoria proprie.

Atenție însă! Nu oricine se poate bucura de un astfel de răsfăț!

Pentru patru zile la această cramă, trebuie să scoți din buzunar 5.000 de lei pentru două persoane. E adevărat că în preț sunt incluse nu doar cazarea și masa, ci și vizitele la crămă și pe domeniu, iar cine-și permite se poate plimba în voie prin via ce se întinde pe 26 de hectare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole