Noul director APIA a făcut precizări vizavi de plățile din sectorul zootehnic. Află ce a anunțat el!

DSCN6783În ceea ce privește plățile din sectorul zootehnic, directorul general al APIA, Florin Marius Faur,  a declarat că 25 mai, data anunțată de către ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, pentru începerea plăților, rămâne în continuare fezabilă.
„Pe zootehnie sunt trei module mari, la rândul lor au sub-module mai mici. Primul modul este cel de captare date, al doilea de control administrativ și al treilea de calcul și autorizare. Primul modul de captare date urmează să intre în scurt timp în lucru, el este și cel consistent din punct de vedere al volumului de activitate în raport cu funcționarii noștri, după care e în procedură finală de contractare, la nivelul de una — două zile, atât modul de control administrativ, cât și cel de autorizare și calcul. Practic, sunt făcute soluțiile tehnice, sunt deja agreate și în curs de implementare la nivelul celor care oferă serviciile IT. Ar fi doar o chestiune de formalizare finală și de integrarea lor în sistemul nostru de producție. Data de 25 mai este, în continuare, fezabilă pentru începerea plăților pe zootehnie (…), dar în egală măsură cu păstrarea elementelor de siguranță și corectitudinea plăților pentru că vorba noastră este să ne grăbim, dar nu cu orice preț”, a afirmat directorul general al APIA, citat de AGERPRES.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole