Noua tehnologie de irigații în România, care reduce consumul de îngrășămite! Arabii vor să o implementeze în deșert! (VIDEO)

O nouă tehnologie de irigații implementată în România este pe cale să schimbe radical viziunea asupra modalităților de asiguare a umidității din sol și a aplicării de îngrășămite.

Sistemul de aspersie înaltă fixă implementat la pepinierele Seleuș din jud Arad constituie o premieră la nivel european și național în materie de irigații și, în curând, va fi pus la dispoziția fermierilor români.

Deși pare de domeniul științifico-fantastic, țările arabe intenționează să folosească această nouă tehnologie de irigații pe nici mai mult nici mai puțin de 400.000 de hectare, în deșert!

Care sunt avantajele acestui nou sistem inovativ de irigare și cum poate acesta să reducă semnificativ consumul de îngrășăminte aflați de la inginerul Ioan Horga, într-un materialul video marca AgroTV:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole