Noua aplicație myKWS – partenerul ideal pentru reuşitele agricole

Mii de fermieri din Europa folosesc deja serviciile digitale de consultanță KWS. Noua aplicație myKWS oferă instrumente utile pentru activităţile zilnice din fermă, utilizând doar telefonul mobil. Acest lucru face ca utilizarea serviciilor digitale KWS să fie mai ușoară, mai intuitivă și mai convenabilă.

Dacă utilizați deja un cont myKWS, atunci noua aplicație este o extensie îmbunătăţită a versiuni pentru computer. Desigur, toate informaţiile sunt sincronizate în timp real. Dacă doriți, puteți utiliza întreaga gamă de funcții direct de pe telefonul mobil. Toate serviciile digitale, cum ar fi informațiile de specialitate și instrumentele satelitare, sunt pe deplin operaționale şi disponibile în orice moment. Aceasta înseamnă că aveți toate avantajele digitale chiar în palma dumneavoastră.

Noua aplicație myKWS  – partenerul ideal pentru reuşitele agricole

Începeți-vă ziua cu aplicația noastră, myKWS
Aflați prognoza meteo pe următoarele 7 zile, primiți informații actualizate și recomandări pentru sezonul în curs de la specialiștii noștri. Obțineți de la consultanții KWS detalii specifice, astfel încât să puteți realiza managementul optim al culturii dvs.

Vă puteți face planuri, în funcție de prognoza meteo de la KWS
Prognoza orară vă pune la dispoziție datele relevante necesare pentru planificarea zilnică a activității. Interfața cu pictograme sugestive vă ajută să recunoaşteți foarte ușor factorii climatici importanți, cum sunt temperatura, vântul sau umiditatea, precum şi modificările acestora pe parcursul unei zile.

Pentru un proces cât mai rapid, utilizați camera foto
Atunci când utilizați serviciul satelitar de teledetecţie pentru înregistrarea parcelei dvs., adăugați și fotografia avizului de expediție, obținută cu ajutorul telefonului mobil. La fel de simplu este și să adăugați fotografii preluate prin Radarul parcelelor sub formă de fișiere atașate la notiţele dvs. de câmp.

Aveți grijă de culturile dumeavoastră
Accesați Administrarea parcelelor, unde puteți analiza suprafețele deja înregistrate și în care puteți crea altele noi. Selectați cu un singur click și alte modalități de vizualizare, de exemplu hărțile colorate adecvat sau pe cele analitice, corespunzătoare unor servicii digitale diferite, cum este și Verificarea Vitalității Culturii.

Integrați Radarul parcelelor în activitatea dvs.
Vă confruntați cu probleme în anumite zone, probleme în planificarea probelor de sol sau neconcordanțe privind particularitățile terenului? Cu noul Radar al parcelelor, marcaţi zonele afectate cu maximă acuratețe și adăugați mențiuni importante pentru analize ulterioare.

Puteți opta să intrați în contact cu un consultant KWS, cu care să discutați aceste adnotări, iar în baza acestui dialog virtual să obțineți o recomandare specifică situației. Pentru orice solicitare, puteți apela consultanții KWS direct, prin intermediul aplicației.

Descărcaţi aplicaţia mobilă şi beneficiaţi de serciviile digitale KWS!

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole