Nou sef la ANZ! Planuri mari privind ameliorarea in zootehnie

0 910

Fostul director adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Sălaj, Vaida Bela, a fost numit în cea mai înaltă funcţie din Agenţia Naţională pentru Zootehnie “Prof. dr. G.K. Constantinescu”. Potrivit presei locale din Sălaj, noul director are o experienţă de peste 30 de ani în domeniul zootehnic.

Vaida Bela a absolvit Facultatea de Zootehnie şi are o experienţă de peste 30 de ani în domeniu, fiind, de-a lungul anilor, şef de fermă CAP, şef de fermp IAS, director pajişti, dar şi director adjunct al Oficiului Judeţean pentru Consultanţă Agricolă Sălaj. Din 2008 şi până la începutul săptămânii trecute a fost director adjunct al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Sălaj.

Potrivit acestuia, noul șef de la ANZ vrea să pornească activitatea de ameliorare în zootehnie, să perfecţioneze rase de animale, și să facă programe de metisare, acolo unde se cere.

Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult