26 mai 2022 - 17:09

NOU! Autoutilitară electrică pentru fermieri!

O autoutilitară electrică special concepută pentru sectorul agricol a fost proiectată și produsă la Brașov de un grup de tineri ingineri.

Deocamdată, primul care se bucură de această inovație este serviciul public al Primăriei Hoghilag, județul Sibiu.autoutilitara electrica

Această realizare a fost posibilă grație unui parteneriat încheiat între Facultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului din Sibiu, responsabilă de conceptul produsului, Primăria Hoghilag, care a contribuit prin viziunea inovatoare și deschiderea către nou și verde, și Emove Util, care a furnizat soluția.autoutilitara electrica

Autoutilitara electrică va fi testată, timp de 6 luni la Hoghilag, timp în care inițiatorii proiectului vor încerca să dezvolte o versiune specială pentru fermieri, care le-ar putea crește productivitatea și eficiența în activitatea agricolă.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.