NOU: Aproape 650 de elevi din Bocșa vor beneficia de programul „Masă caldă în școală”

mancare_copilDeputatul Valeria Schelean a anunțat că 641 de elevi de la Școala Gimnazială nr.2 din Bocșa vor beneficia de o masă caldă la școală, ca parte a programului educațional propus de Guvern, prin care elevii din ciclul primar și gimnazial vor putea primi gratuit un pachet alimentar sau o masă caldă pe zi.
‘Mă bucur că județul Caraș-Severin și Școala Gimnazială nr. 2 din Bocșa au fost incluse în programul pilot Masă caldă în şcoală, chiar începând cu anul școlar 2016-2017″ a declarat deputatul PNL Valeria Schelean.
Valeria Schelean a arătat că sistemul de educație românesc are nevoie de programe care să aducă un aport real pentru toți elevii, dar în mod special pentru cei din zonele defavorizate, precum este cazul orașului Bocșa, arătând totodată că programe mai vechi, precum ‘Cornul și Laptele’ trebuie să fie îmbunătățite.
‘Avem nevoie de un program care să vină în mod special în ajutorul elevilor din zonele mai sărace și mai defavorizate. Programul care presupune o masă caldă, sau un pachet alimentar gratuit, este un astfel de program care cu siguranță va da rezultate’, a mai afirmat parlamentarul.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole