Nou anunț de la AFM privind instalarea panourilor fotovoltaice

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) lansează anul acesta o nouă sesiune de înscrieri în programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru unitățile de cult, instituțiile publice/entitățile juridice non-profit din domeniul asistenței sociale.

Potrivit anunțului AFM, sesiunea urmează să fie demarată în 17 iunie 2024, ora 10:00, și se va desfășura până în 19 iulie sau până la epuizarea bugetului. Cererile se depun prin intermediul aplicației informatice pusă la dispoziție pe site-ul www.afm.ro.

Bugetul alocat sesiunii de finanțare pentru anul 2024 este de 250 de milioane de lei. Înscrierile în aplicaţie se realizează în limita a 200% din bugetul alocat programului.

Solicitantul se poate înscrie o singură dată în cadrul unei sesiuni, pentru un singur imobil. În cadrul unei sesiuni de înscriere poate fi aprobată o singură cerere de finanţare depusă de către un solicitant, mai informează AFM.

Cuantumul finanțării este de maxim 1.000.000 lei și se acordă în procent de 100% din contravaloarea cheltuielilor eligibile. Valoarea maximă acordată cu titlu de finanțare, de 1.000.000 lei, este cea corespunzătoare unei puteri maxime instalate de 200 kW.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

5 COMENTARII

  1. De ce primele pe listă sunt besericile? Unde să pună panouri, pe turlă? Unde dracu mai sunt în Europa biserici deschise? De ce nu au fost întâi de toate trecute pe listă spitalele, școlile, grădinițele, creșele, sediile de poliție, dispensarele etc? Ce treabă mai are religia cu viața în seculul 21? Dar viața bate filmul, bisericile sunt goale, oamenii nu mai deschid ușile la popi, de paște tinerii merg la terasă, iar de craciun mai colindă doar câțiva tzgani. Așa că multă sănătate din fața noastră,

  2. Poate că acest sezon este cu dedicație pentru unele dintre aceste unități de cult, etc., dacă tot este an electoral.
    Vine iepurașul🐰 și moș Crăciun 🎅cu, cadouri 📦.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole