25 mai 2022 - 01:13

Noi reguli de clasificare a carcaselor și documentele necesare obținerii autorizației

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a pus în dezbatere publică, pe site-ul instituției, un proiect de act normativ referitor la „ORDINUL pentru aprobarea termenelor și modelelor de cereri de autorizare pentru activitatea de clasificare a carcaselor și documentele necesare obținerii autorizației de clasificare a carcaselor, modelul formularului-tip pentru autorizația de clasificare, pe specii, precum și modelul Registrului de evidență a autorizațiilor de clasificare a carcaselor”.

Proiectul de act normativ poate fi consultat aici.

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii în termen de 10 zile de la data publicării pe adresa de e-mail: paula.barbut@madr.ro

Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.