A NINS ÎN LIVADĂ? NICI O GRIJĂ! EXISTĂ SOLUȚII PENTRU CA POMII FRUCTIFERI SĂ NU FIE AFECTAȚI

Ninsorile din această perioadă i-au pus pe jar pe pomicultorii din țara noastră.

Există numeroase posibilități pentru a reduce efectele temperaturilor negative asupra pomilor fructiferi. Una dintre ele o reprezintă tratamentul foliar. Ideal este ca acesta să fie aplicat înainte ca înghețul sau ninsoara să-și facă apariția. Dacă ați ratat momentul, nu e cazul să vă panicați. Puteți aplica tratamentul și după ce frigul a trecut. Trebuie doar ca apa de pe frunze și flori să dispară pentru ca „foliarul” să intre în acțiune.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Foliar Blend este o biotehnologie ce are în componență doar produse naturale și se adresează, în special, cultivatorilor de cereale păioase. Sunt însă mulți fermieri din România care au achiziționat acest produs și pentru livezi sau legume. Scopul său este acela de a activa viața microbacteriană din sol și de a spori proprietățile nutrienților. Pentru rezultate cât mai bune, AgriGro România, importatorul în țara noastră al acestui produs adus din Statele Unite ale Americii, recomandă administrarea a 5 litri de Foliar Blend pentru fiecare hectar de livadă.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

La floarea soarelui sau la lucernă, tratamentul se poate aplica o singură dată, atunci când planta are între 15 și 20 de centimetri. Pentru ca tractorul să facă o singură trecere prin cultură și solul să nu fie tasat din cauza suprasolicitării, biotehnologia americanilor poate fi amestecată cu orice produs pe bază de compuși chimici. Foliar Blend are și rol foliar, activând sistemul imunitar al cerealelor. ”Nu ne dorim să îi deraiem pe fermieri de la tehnologia lor, de aceea noi propunem fiecărui cultivator de cereale să aplice tratamentul cu Foliar Blend, care este un produs natural, împreună cu produsele alcătuite din substanțe chimice. Știm că fiecare om are stilul său propriu în care face agricultură și nu vrem să învățam pe nimeni cum trebuie să-și crească producția. Deocamdată noi suntem la început și nu ne propunem altceva decât să facem loturi demonstrative. Am reușit să facem până acum acest lucru la Agro Chirnogi, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața agricolă de la noi din țară, și la First Farms Agro Easrt Făurei”, susține Alexandru Voinea, reprezentantul în România al acestei biotehnologii inovatoare.

Foliar Blend acționează asupra substanțelor active din orice îngrășământ și poate duce la producții mai ridicate cu 10-20% decât în mod obișnuit. ”Pentru ca noi să ne facem treaba, fermierul trebuie să obțină din încasările rezultatele din surplusul de recoltă dublul sumei pe care o plătește pentru această biotehnologie. Deocamdată vrem doar să arătăm de ce suntem în stare. Am înființat câteva loturi demonstrative, pe cheltuiala noastră, și vom continuă să facem acest lucru”, afirmă Voinea.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

La culturile de toamnă este nevoie de numai 3,5 litri de Foliar Blend pentru fiecare hectar. Toamna se aplică 1,5 litri, urmând ca diferență de doi litri să fie folosită primăvara, după topirea zăpezii de pe câmp. La grâu, orz sau rapiță este nevoie de o cantitate mai mică pentru că plantă nu este la fel de înaltă precum porumbul sau floarea soarelui, acolo unde se folosesc cinci litri.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole