Nini Săpunaru, deputat: Vrem să scutim de impozitul pe profit pentru cinci ani asociaţiile

nini_sapunaruPreşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, Nini Săpunaru, a explicat agricultorilor prezenţi la protestele din Bucureşti ce acte normative s-au votat, în ce formă, şi ce alte legi cerute de ei sunt în pregătire în parlament în această perioadă.
El a anunţat că se doreşte scutirea de impozite pe o perioadă determinată a asociaţiilor, precum şi schimbarea regulilor de vânzare a terenurilor către străini.
„Cred că asta ar fi un ajutor, combinat cu Legea 321. Toţi cei care suntem aici,din Comisia pentru Agricultură, am votat Legea 321, aşa cum este acum nu mai seamănă cu nicio formă prezentată, ci este realizată cu voi. Este legea voastră, a fermierilor, nu a noastră. Avem un proiect în pregătire, care poate reglementa regimul vânzării terenurilor. Şi această lege o vom discuta cu voi, înainte de a merge cu ea în Parlament”, a afirmat Nini Săpunaru.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole