20 mai 2022 - 01:25

New Agro, evenimentul Biz care prezintă agricultura viitorului

Antreprenori și experți în agricultură discută joi, 30 martie, la conferința New Agro, organizată de revista Biz, despre tendințele și inovațiile care schimbă agricultura la nivel global, dar și pe piața din România.

New Agro este o conferință dedicată inovației în industria agricolă, care se confruntă cu provocări uriașe, dar se află și în fața unor oportunități fără precedent pentru dezvoltarea acestui sector esențial pentru economia globală.

Printre temele ce vor fi dezbătute în cadrul conferinței se numără Biotehnologia Agricolă, Agricultura Organică, Securitatea Alimentară, Agricultura Digitalizată, Sustenabilitatea culturilor viitorului.

„De câțiva ani, agricultura trece printr-o transformare radicală, care schimbă abordarea în domeniu și aduce noi oportunități de business pentru jucători noi. Apar mereu inovații și tehnologii extraordinare care trebuie și pot fi aplicate și în România. Aducem la New Agro oamenii care participă activ la această transformare”, spune Marta Ușurelu, Owner Biz.

Printre speakerii de la New Agro se numără Alina Horgea – Director Mărci Proprii și Tranziție Alimentară, Carrefour România; Sorin Minea – Președinte Romalimenta; Cătălin Lupoaie – Manager Senior Comunicare si Afaceri Publice, BCR; Alexandru Radu – Head of Business Growth, ARGGO Consulting; Monalisa Ungureanu – CEO Agrii; Marcel Ionescu – CEO și fondator Agricloud; Vlad Popescu – General Manager, Norofert Group.

Programul conferinței și lista tuturor speakerilor pot fi accesate aici: https://newagro.ro/program/

***

Despre Biz Agency

Biz este brandul care a reunește o comunitate de business puternică, atât online, cât și offline. Biz a evoluat într-un brand inovator, care forțează limitele în print, online și în evenimente, cu proiecte speciale care schimbă industria.

Compania Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți si Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este vocea originală a presei de business românești. 

Biz Events e divizia care organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Biz Market View s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Storymakers transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.