VIDEO NETagro – Tehnologii esențiale

Prima ediție a evenimentelor în câmp marca NETagro – Tehnologii esențiale a reunit parteneri de încredere, atât fermieri, cât și companii de top din agribusinessul românesc.

Proiectul Tehnologii esențiale este un concept care a luat naștere din dorința NETagro de a oferi fermierilor parteneri posibilitatea de a face schimb de experiență într-o fermă cât se poate de reală, în care se lucrează în condiții similare cu majoritatea fermierilor parteneri întâmpinând același tip de provocări, de-a lungul unei campanii agricole.

NETagro și-a dorit astfel să aducă în câmp genetica performantă, soluții de protecția plantelor eficiente, dar și tehnologii pentru nutriție menite să aducă randament și profitabilitate în culturi.

Anul acesta s-a dat start proiectului „Tehnologii esențiale pentru cultura de grâu”, alături de partenerii NETagro, BASF Agricultural Solutions, KWS România, BELOR – AirTek și APV Romania, care au adus în câmp tehnologii consacrate, dar și soluții inovatoare.

Agro TV a fost ce de fiecare dată alături de NETagro la ferma din Ulmeni, jud. Călărași și vă aducem în minutele următoare imagini și declarații, în exclusivitate.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole