Negocieri intense pentru scaunul de la MADR! Cine decide viitorul fermierilor români?

Mare frăsuială, mare, pe ocuparea “mărimilor” din fruntea țării. Procesul ar fi normal, acum după ce “boborul” a dat cu ștampila. Și ar fi normal să țină cont și de “cei care asigură hrana” – parcă așa vă alintă politicienii după ce au prins un loc pe listele cu funcții! لعب الروليت Om vedea. Până atunci să trecem în revistă zvonurile legate de jupânul care va ocupa jilțul de la MADR și de echipa care-i va sta împrejur. Plus cine va avea semnătura și ștampila în Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților.

Așadar, pe surse, informațiile legate de conducerea politică a agriculturii noastre, care au străpuns ușile negocierilor.

UDMR va avea în grijă Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților. Nu este nimic bătut în cuie, doar cităm “un acord de principiu între cele 3 formațiuni care alcătuiesc coaliția majoritară”.

PNL, cu “jumătate de gură” afirmă că ar vrea să păstreze MADR. وان كارد مصر Nu prea există doritori pentru ocuparea postului de ministru al Agriculturii din taberele USR Plus și UDMR. Numele vehiculate ar fi:
– Emil Dumitru, fost secretar de stat, actualmente ales pe listele PNL ca deputat;
– Adrian Pintea, director APIA;
Adrian Oros votat senator și fost ministru;
– Și liberalul de Dolj, Nicolae Giugea, a fost în cărțile de ministru, dar se pare ca la el s-a terminat cuprinsul.
– S-a învârtit printre propuneri, conform unor entități media, si Nini Săpunaru.

Atenție însă, PNL este dispus să renunțe la portofolii precum Educație, Sănătate, Muncă, Tineret și Sport, Agricultură și Cultură. Cu alte cuvinte “încurcă-i drace!”

Foarte ciudat și deloc interesant este că nici de la USR Plus și nici de la UDMR nu a “răsuflat” vreo personalitate care să se urce pe ministerul Agriculturii.

Tot “printre ușile sparte” din cadrul negocierilor s-a aflat că noul guvern ar avea în jur de 16 ministere. Știți pe ce poziție, în cadrul discuțiilor, se află ministerul Agriculturii?! Pe locul 14, după el ar urma cel al mediului și cel al sportului/tineretului.

Acum discută/negociază din nou cu măștile pe față și testele de COVID făcute. Sigur, pentru binele țării, pe programe, fără să-i influențeze cât de puțin funcțiile, banii, rudele sau interesele de partid (cel puțin așa declară când se pornesc camerele de filmat).

Auziți… Pe voi v-a întrebat cineva despre cum și cine să conducă agricultura românească? Voi pălmași ai agriculturii de subzistență sau care aveți grijă de ferme mici, medii sau mari, voi pe cine ați pune în “fruntea trebii”? عدد بطولات السيتي Sau măcar, cine ar trebui să stea lângă jupân ca sa-l sfătuiască de bine?

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole