Necaz mare pe un gospodar: Zeci de animale, arse de vii într-un incendiu!

Anul a început prost pentru un gospodar din localitatea Timişeşti, județul Neamț, care și-a văzut animalele arse de vii în urma unui incendiu care i-a mistuit grajurile și un depozit de furaje.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, la faţa locului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Târgu-Neamţ, cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, precum şi pompierii voluntari din localitate.

„La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la două anexe gospodăreşti, şi anume adăposturi pentru animale şi depozit de plante furajere. În interiorul construcţiei se aflau o bovină şi 19 porci, care au ars”, a declarat lt. Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamţ

În incendiu au ars şi cele două construcţii pe o suprafaţă de aproximativ 250 metri pătraţi şi patru tone de plante furajere.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit.

Sursa foto: ISU Neamț

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole