NE IMBATAM CU DEMAGOGIE PARLAMENTARA SAU CU BERE GUVERNAMENTALA?

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, duminică, referitor la declaraţia lui Kelemen Hunor despre programul de guvernare, care ar fi fost scris ”la Ministerul Agriculturii, între două beri”, că ministerul respectiv se ocupă cu materia primă pentru bere. ”În 1968 m-am îmbătat şi dacă mă gândesc, şi acum mi-e rău”, a spus Daea.

Tot duminică, Călin Popescu Tăriceanu a declarat că nu a discutat cu UDMR despre votul de învestitură.

”Şi mie îmi place din când în când să spun expresii mai tari, dar cred că mâine UDMR – nu am avut o discuţie, nu ştiu cum vor vota, înţeleg că mâine dimineaţă, luni, vor avea o reuniune la nivelul grupurilor parlamentare, în care vor decide. Sunt dispus oricând la dialog şi colegii din UDMR ştiu acest lucru”, a spus Tăriceanu. Acesta a precizat că se bazează pe toate voturile majorităţii.

La rândul său, Liviu Dragnea a precizat că programul de guvernare nu cuprinde modificări majore faţă de cel care a fost votat deja în Palament.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă seară, că noul program de guvernare arată de parcă ar fi scris la ”Ministerul Agriculturii, printre două beri”.

Citește și

Comentariile sunt închise