Un pas inainte catre mult asteptatul Centru de colectare legume-fructe

Președintele Consiliului Județean Timiș, Calin Dobra, a semnat astăzi ultimul contract din mandatul său. Este vorba despre unul dintre proiectele pentru care acesta s-a preocupat de-a lungul timpului, respectiv de proiectarea și execuția Centrului de colectare legume-fructe de la Tomatic. 

La ceremonia de investire și-a anunțat prezența și premierul Ludovic Orban, relatează OpiniaTimișoarei. 

Centrul de colectare legume-fructe de la Tomatic face pași importanți spre realitate! Am semnat contractul pentru proiectarea, execuția și dotarea centrului, o investiție de 4,5 milioane de euro, bani din bugetul propriu al Consiliului Județean Timiș. Totul trebuie să fie gata în următoarele 23 luni! Este unul dintre cele mai importante proiecte pe care le-am derulat la Consiliul Județean Timiș.

Va fi gura de oxigen de care au nevoie producătorii agricoli din Timiș, pentru că aici vor putea să-și aducă recolta pentru a fi colectată, sortată și depozitată.

De altfel, întreaga zona se va schimba radical, mai ales că aici derulăm și o investiție importantă în infrastructură. Se lucrează la ranforsarea a 4,1 kilometri de pe DJ 692 B. Este șoseaua care leagă DN6 de Tomnatic și, mai departe, are rolul de a asigura acces facil spre viitorul Centru de colectare legume-fructe. Totul este gândit pentru a da un imbold economic uneia dintre cele mai importante zone legumicole din județ. Mă bucur că am reușit să fiu parte din acest proiect și să-l las doar ca să fie implementat!” a scris într-o postare publică pe pagina sa de Facebook, Calin Dobra. 

Sâmbătă, conducerea Consiliului Județean va fi preluată pentru următorii 4 ani de Alin Nică, cel care a câștigat în alegerile locale desfășurate în septembrie.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole