Veste proastă, azi: s-a scumpit benzina

La doar două zile de la ultima scumpire a carburanților, benzina mai cunoaște o creștere de preț, azi. De la începutul anului, prețurile au crescut cu 50 de bani pe litru, la stația Petrom. Scumpirile din ultima vreme sunt aproximativ la două zile distanță si chiar daca nu sunt foarte mari, sunt dese.

Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București, monitorizată de jurnaliștii de la economica.net, afișează pe data de 22 ianuarie 2023, un preț al benzinei standard de 6,49 lei/litru, în timp ce prețul motorinei standard este de 7,62 lei/litrul. Concluzia: a crescut prețul benzinei cu 5 bani pe litru, iar prețul motorinei a rămas același ca ieri.

Ultima modificare de preț a avut loc acum două zile, la motorina, o scumpire de cinci bani pe litru. Cu doar o zi înainte, pe 19 ianuarie, Petrom a operat o scumpire de cinci bani pentru benzină.

Potrivit economica.net, pe 17 ianuarie, compania petrolieră operase o majorare de preț de cinci bani pe litru, și la benzină și la motorină, iar pe 14 ianuarie, a avut loc o majorare identică: cinci bani pe litru și la benzină și la motorină.

 

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole