22 aprilie 2021 - 03:19

MOTIUNE impotriva lui Adrian Oros! Ministrul Agriculturii CONTRAATACA!

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, va fi chemat în Parlamentul României pentru a da socoteală referitor la situația din sectorul agricol. Nemulțumirile publice la adresa ministrului Agriculturii s-au întețit în ultimele zile, iar la briefing-ul de presă susținut ieri de acesta nu a elucidat problemele la care fermierii sperau să primească răspunsuri. În acest context, Opoziția a anunțat că va depune o moțiune simplă împotriva lui Adrian Oros.

”Am hotărât, împreună cu colegii mei, că vom depune două moțiuni simple la Camera Deputaților și la Senat în ceea ce îi privește pe domnul ministru Cîțu și pe domnul ministru Oros. Ținând cont de faptul că domnul ministru Cîțu a mai trecut prin această procedură, printr-o moțiune de cenzură la Senat, pentru domnia sa, de data aceasta o să-i depunem la Camera Deputaților, astfel încât să fie evident faptul că toate forțele politice, în afară de PNL, nu mai doresc să aibă de-a face cu un asemenea ministru”, a declarat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, afirmă că moţiunea simplă depusă împotriva sa de PSD reprezintă o dovadă a faptului că a început să deranjeze grupurile de interese care au condus ministerul în ultimii ani.

“Moţiunea simplă depusă de PSD împotriva mea este dovada clară că am început să deranjez grupurile de interese care au controlat Ministerul Agriculturii în ultimii ani. Staţi liniştiţi! Nu mă puteţi intimida! Voi avea grijă ca fermierii să afle şi de ultimul leu furat şi de ce astăzi când vorbim nu îşi pot iriga pământurile!”, a scris Oros marţi, pe pagina sa de Facebook.