MODEL NOU! Declaratia pe propria raspundere speciala pentru fermieri

Grupul de comunicare strategică a schimbat modelul de declarație pe propria răspundere! Acesta a fost simplificat în privința datelor care necesită a fi completate. 

Documentul poate fi redactat/completat de pe calculator sau laptop în câmpurile predefinite, în formatul PDF, după care este necesară tipărirea și semnătura olografă (semnătură cu stiloul, scrisă de mână) a titularului. 

Modelele de declarații se regăsesc la următoare linkuri:
AICI – pentru Declarație pe proprie răspundere 
AICI – pentru Adeverință angajator

De asemenea, documentul poate fi tipărit și completat „de mână” în câmpurile predefinite, necesitând totodată semnătura cu stiloul a titularului. 

Totodată, grupul de comunicare strategică transmite faptul că declarația pe proprie răspundere poate fi scrisa integral de mână, cu preluarea tuturor elementelor din modelul declarației pe proprie răspundere pus la dispoziție. 

Orice alte inițiative de a dezvolta platforme electronice folosite pentru completarea declarațiilor pe proprie răspundere/adeverințe de angajator NU beneficiază de acordul autorităților guvernamentale și nu se realizează în colaborare cu acestea. În acest sens, se AVERTIZEAZĂ asupra riscului folosirii, în mod nejustificat, a unor astfel de instrumente electronice pentru prelucrarea și folosirea fără drept a datelor personale, potrivit stirioficiale.ro. 

În privința prezentării declarației pe proprie răspundere/adeverinței eliberată de angajator personalului abilitat să verifice documentele, de pe dispozitive electronice (conform art. 4, alin 4, din Ordonanța Militară 3/2020), precizăm că aceasta se va realiza în sensul prezentării fotografiei documentului menționat, pe care trebuie să figureze semnătura olografă (scrisa de mână) a titularului (declarația pe proprie răspundere) sau autentificarea angajatorului (adeverința angajator).

Persoana va prezenta declarația pe proprie răspundere/adeverința de la angajator împreună cu actul de identitate, pe care personalul abilitat cu verificarea acestora le va putea fotografia. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole