Moartea tragică a unui muncitor într-o pădure vâlceana

Un muncitor al unei firme din Brezoi a decedat sâmbătă după ce a fost strivit sub o roată a unui vehicul forestier, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea, citat de Agerpres.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani ar fi căzut de pe utilajul aflat în mișcare, fiind prins sub roata din spate a acestuia.

„La data de 29 aprilie, polițiști din cadrul Poliţiei oraşului Brezoi au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe un TAF. Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 46 de ani, din comuna Mălaia, angajat al unei societăţi comerciale, din oraşul Brezoi, care, în timp ce se afla în partea din spate a unui vehicul forestier, ar fi căzut şi a fost călcat de roata din spate a utilajului. Echipajul medical care a ajuns la faţa locului a constatat decesul acestuia”, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.

Sursa foto: Cargo

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole