MAI TARE CA TRANSFERUL LUI GHONERE DE LA DINAMO LA STEAUA! PETRE DAEA VINE MIERCURI, DE LA ORA 19, LA AGRO TV

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va fi invitatul unei editii speciale a emisiunii Agricultura la Raport.

Nu existi in agricultura de la noi din tara daca nu apari la Agro TV. Prezenta lui Petre Daea, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, miercuri seara, cu incepere de la ora 19, in studioul emisiunii Agricultura la Raport, este cea mai graitoare dovada in acest sens.

Intrebarile nascute din agricultura nationala vor ajunge si astazi, pentru raspunsuri, in fata ministrului agriculturii Petre Daea. Stie si cum era in comunism, si cum a fost dupa ’89 – cand se cauta luminita de la capatul tunelului, stie si cum sta treaba in munca pamintului unei tari cu democratie originala.

La ora 19, Agro TV va difuza un interviu in exclusivitate cu Petre Daea. La presiunile milioanelor de palmasi, care sunt convinsi ca in agricultura este salvarea, se va adauga si strinsoarea intrebarilor puse de realizatorul Ovidiu Ghinea. De calitatea raspunsurilor ce va sa fie, nu suntem raspunzatori.

Emisiunea Agricultura la Raport a devenit un reper pentru fermierii din țara noastră. Seară de seară, de luni până joi, Ovidiu Ghinea discută cu invitații săi problemele curente din agricultură. Agro TV ești singura televiziune naţională cu profil agricol din România.