Ministrul Petre Daea se roagă să vină ploaia! ”Sunt ascultate rugăciunile”

Ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Petre Daea, spune că se roagă la Dumnezeu pentru ploi, dar se roagă și la factorii de decizie din Guvern, pentru a putea obține finanțările necesare pentru proiectele derulate la Ministerul Agriculturii.

Invitat într-o emisiune la Kanal D, șeful MADR a vorbit despre problema secetei din România, dar și despre măsurile de sprijin pentru fermieri. În lipsa unor soluții concrete pe termen scurt, Daea a dezvăluit că apelează și la divinitate, în speranța unor rezolvări miraculoase.

”Mă rog la oricine poate să mă ajute. Mă rog la Dumnezeu, mă rog la cei care au decizia de a da bani, mă rog la ministrul de Finanțe să îmi dea bani ca să fac cât mai multe, mă rog în Guvernul României, la premier să îmi aprobe hotărârile de guvern pentru a putea ajunge cu banii necesari la investițiile necesare”, a precizat Petre Daea.

Șeful MADR a mai ținut să precizeze că aceste rugăminți nu înseamnă că se pune în genunchi în fața mai marilor din Guvern, ci că vine cu solicitări și cu documentele necesare pentru a obține finanțările de care au nevoie fermierii. 

Mă rog peste tot, dar fac ceea ce trebuie în așa fel în cât să ne realizăm aceste obiective formidabile ale țării. Sunt ascultate rugăciunile, înțelegând aici că nu mă aplec în genunchi acolo și fac mătăniile cuvenite; spun că mă rog prin documentare și îi rog pe colegii mei spunându-le ce îmi trebuie și justificând de ce am nevoie de acele lucruri”, a mai spus Petre Daea.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole