Ministrul Petre Daea, în control la irigații! ”Avem banii necesari”

Ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Petre Daea, a ieșit iar la control pe teren, să vadă cum merg lucrările la sistemul de irigații. Șeful MADR a publicat un mesaj pentru fermieri în care i-a asigurat, de asemenea, că există banii necesari pentru realizarea investițiilor în infrastructura de irigații.

”Să folosim orice clipă bună de lucru! Pe șantierul de investiții din sistemul de irigații Crivina -Vânju Mare, constructorul folosește fiecare fereastră de timp pentru realizarea lucrărilor. Am fost la fața locului și am putut constata cu satisfacție că ritmul de executare a lucrărilor este cel programat”, a transmis Daea pe pagina sa de facebook.

”Avem banii necesari pentru susținerea lucrărilor de investiții. Trebuie să punem în funcțiune sistemul de irigații, să putem asigura apa la plante, în așa fel încât să obținem producțiile pentru care lucrează bravii noștri fermieri”, a mai spus Daea.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole