MINISTRUL PETRE DAEA A VIZITAT STAȚIILE DE POMPARE DIN JUDEȚUL IAȘI

Ministrul agriculturii a efectuat o vizită de lucru în județul Iași, prilej cu care a văzut stațiile de pompare de pe malul Prutului.

Acestea funcționează, dar totuși sunt foarte uzate și cei care se ocupă de ele spun că nu găsesc piese de schimb. Ministrul Daea s-a arătat interesat de modul în care funcționează lucrurile și a discutat cu lucrătorii din stații. Au fost vizitate sistemele de irigații ale amenajării Tabăra – Trifești – Sculeni, din județul Iași, respectiv subsistemele Nord-Soloneț și Sud-Soloneț.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, a luat la pas culturile si fermele deschise in zona Bivolari, a discutat cu proprietarii acestora si a inspectat cel mai modern sistem de irigatii din judetul Iasi. Ministrul Agriculturii a precizat ca isi doreste ca in urmatorii patru ani, la nivel national, sa se ajunga la doua milioane de hectare irigabile.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

- Publicitate -

În județul Iași, ministrul Daea a spus ca a gasit agricultori interesati de extinderea si modernizarea exploatatiilor agricole. Ministrul insista pe ideea ca fermierii trebuie sa se constituie in organizatii ale udatorilor. Toate aceste investitii vor creste randamentele la suprafetele irigate din judetul Iasi dar si din alte judete ale tarii. (Daria Diaconiuc).

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole