MINISTRUL DAEA VA DISCUTA LA BRUXELLES PROBLEME LEGATE DE FINANTAREA AGRICULTURII

Petre Daea , desemnat ministru al Agriculturii, le-a adresat parlamentarilor, luni, rugămintea de a nu merge ”la Uniunea Europeană , să pună cătarea pe ţară”, afirmând că acest îndemn vine din partea ”unui om care arde pe cărbunele acesta al ţării”.

”Astăzi şi oricând să fim foarte atenţi la exprimările noastre. Să nu ne ducem, pentru că ne facem mare rău, la UE, este rugămintea unui om care arde pe cărbunele acesta al ţării, să nu ne ducem la UE (…) să punem cătarea pe ţără. Nu!”,  le-a cerut Petre Daea parlamentarilor, în şedinţa comisiilor reunite de agricultură, după primirea avizului pozitiv.

Petre Daea a precizat că are ”mandat” de la premierul desemnat Viorica Dăncilă să meargă în următoarea perioadă la Bruxelles pentru a discuta problemele legate de finanţarea agriculturii.

Daea, propus ministru al Agriculturii, a primit, luni, aviz pozitiv în Comisiile reunite de agricultură ale Parlamentului, cu 21 de voturi ”pentru”, 10 ”împotrivă”, neînregistrându-se nicio abţinere. După primirea votului comisiilor parlamentare, Petre Daea a rămas în sala de şedinţă, unde a răspuns întrebărilor care i-au fost adresate de parlamentari. Dupa validarea guvernului Dancila si depunerea juramantului la Cotroceni, ministrul Daea si-a reluat activitatea obisnuita la minister.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult