Ministrul Chesnoiu: Sprijin de peste 500 milioane EURO pentru fermierii români

Ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, Adrian Chesnoiu, a efectuat la sfârșitul săptămânii trecute o vizită de lucru în județul Arad, prilej cu care a vizitat fermele din zonă și a stat de vorbă cu agricultorii. Acesta a afirmat că în perioada următoare este critic să menținem producția agricolă la un nivel ridicat, pentru a ne asigura securitatea alimentară.

De asemenea, în cadrul conferinței de presă susținute la Arad, Chesnoiu a mai subliniat că din bugetul statului din acest an, s-au alocat peste 500 de milioane de euro pentru noi scheme de sprijin destinate fermierilor, astfel încât să stimuleze producția agricolă.

„Este extrem de important ca în perioada imediat următoare  să menţinem nivelul de producţie agricolă la un nivel care să ne asigure linişte atât nouă, cât şi cetăţenilor români în perioada care urmează. Pentru că s-au schmbat lucrurile brusc, din păcate, la nivel regional şi la nivel internaţional după invazia Ucrainei de către Rusia şi lucrul acesta ne dă probleme şi bătăi de cap tuturor celor care activăm în diverse domenii”, a afirmat Adrian Chesnoiu într-o conferinţă de presă susţinută la Arad, citat de News.ro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole