Ministrul Chesnoiu, anunț privind subvențiile APIA! ”Până la finalul lunii, toți banii vor fi în conturi”

Până la sfârșitul lunii martie, toți fermierii care au solicitat subvenția APIA la motorină vor avea banii în conturi – este promisiunea ministrului agriculturii și dezvoltării rurale, Adrian Chesnoiu, făcută în cadrul unei conferințe susținute în județul Hunedoara.

”Am reușit până la 28 decembrie 2021 să plătim peste 70% din banii aferenți subvenției la motorină pentru agricultură. Astăzi, când vorbim, avem plătit inclusiv trimestrul IV la peste 98% dintre fermieri. Până la finalul lunii martie, toți banii pentru subvenția la motorină vor ajunge în conturile fermierilor, pentru că vedem cu toții cât este de importantă”, a subliniat Adrian Chesnoiu.

De asemenea, potrivit șefului MADR, peste 97% din subvențiile pe suprafață solicitat de fermieri în 2021 au ajuns în conturi, iar plățile se vor finaliza până la termenul limită – 30 iunie 2022.

”Avansurile au fost plătite în totalitate, s-a făcut și plata finală pentru peste 97% dintre fermierii români din subvențiile pe suprafață plătite de APIA. AFIR-ul plătește în tandem cu APIA aproape 3 miliarde de euro anual, bani care vin în agricultura României”, a mai precizat ministrul agriculturii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole