SCHIMBĂRI MAJORE: Ministrul Barbu nu mai vrea s-o facă de oaie cu subvențiile pentru animale! (VIDEO)

Modul în care au fost acordate până acum subvențiile pentru animale a ridicat numeroase controverse de-a lungul timpului.

Chiar ministrul agriculturii, Florin Barbu, consideră că subvențiile pentru animale acordate până acum nu și-au arătat eficiența chiar de fiecare dată, motiv pentru care în plan câteva schimbări majore în ceea ce privește programele de sprijin pentru fermierii din sectorul zootehnic.

Între modificările privind subvențiile pentru animale avute în vedere de ministrul Barbu se află și cele referitoare la acordarea ANT (Ajutorul Național Tranzitoriu) pentru crescătorii de oi. Potrivit unui anunț făcut recent de ministrul agriculturii, la târgul oraganizat de Ziua Naționala a Produselor Agroalimentare din curtea MADR, ciobanii din România nu vor fi recompensati după „efectivele” de crotalii, ci după performanțele obținute în exploatarea animalelor, punându-se astfel accentul pe o genetică de vârf.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole