Ministrul Agriculturii, în vizită în Iran. Află ce schimburi comerciale se pregătesc!

iranÎn perioada 18-21 septembrie 2016, o delegaţie condusă de ministrul Agriculturii, Achim IRIMESCU, reunind reprezentanţi ai cultivatorilor de cereale, seminţe şi ai crescătorilor de ovine din România, a efectuat o vizită oficială la Teheran (Iran), la invitaţia omologului iranian, Mahmoud HAJJATI.
Vizita se înscrie în strategia mai largă a ministrului Irimescu  de intensificare a schimburilor comerciale cu ţările din Orientul Mijlociu, aceasta fiind precedată de o serie de vizite oficiale ale miniştrilor arabi în România (Iordania, Kuweit, Qatar, Arabia Saudită) sau întâlniri cu ambasadori ai statelor din regiune (Turcia, Israel, etc).
Pe parcursul celor trei zile au fost vizitate mai multe obiective, printre care o unitate de elită în domeniul reproducției animalelor, având ca activitate principală selecția, testarea si ameliorarea taurilor de reproducție, precum și o fermă integrată de creștere a bovinelor de lapte.
De asemenea, a avut loc o întâlnire cu organizatorii celui mai important târg de animale din regiunea Orientului Mijlociu, aceștia oferind fermierilor români oportunitatea de a participa la întâlniri „business to business” sau prin standuri de prezentare în cadrul evenimentului ce va avea loc în perioada 5-8 noiembrie 2016.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole