Ministrul Agriculturii, in direct la AGRO TV in aceasta seara, ora 20:00

159

După sărbătorile de iarnă, emisiunea ”Agricultura la Raport” revine în forță, cu o ediție specială, astăzi, 6 ianuarie 2020. Realizatorul Ovidiu Ghinea îl va avea ca invitat, începând cu ora 20:00, pe Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Nechita Adrian Oros. Acesta va dezvălui planurile pentru 2020 în ceea ce privește agricultura românească din perspectiva guvernamentală, incluzând prioritățile și programele pentru fermieri care vor fi desfășurate în acest an.

Așadar, vă invităm să stați cu ochii pe AGRO TV în această seară, de la ora 20:00, pentru a afla toate detaliile despre direcțiile în care se îndreaptă sectorul agricol în 2020, chiar de la șeful MADR. 

De asemenea, dacă aveți întrebări pe care doriți să i le adresați ministrului Agriculturii, vă invităm să le lăsați pe pagina de facebook AGRO TV.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult