Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Ministrul Agriculturii vine în direct, la raport!

Adrian Chesnoiu, noul ministru al Agriculturii și Dzvoltării Rurale vine astăzi la Agricultura la Raport

În exclusivitate pentru Agro TV în această seară, Ovidiu Ghinea îi aduce în fața dumneavoastră pe cei mai importanți oameni ai momentului din agricultura românească.

Adrian Chesnoiu, noul ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale vine „la raport” și împreună cu George Scarlat, președintele Comisiei de Agricultură din Senat și Adrian Pintea, directorul general al APIA vor dezbate pe larg toate subiectele fierbinți care îi preocupă la momentul actual pe fermierii români.

Care vor fi direcțiile pe termen lung ale politicii agricole românești, în raport cu directivele europene, și, mai ales, care vor fi măsurile urgente pe care MADR le va lua în sprijinul fermierilor români, aflați în ediția din această seară a emisiunii Agricultura la Raport

Bineînțeles, ca de fiecare dată, sunteți și dumneavoastră invitați la aceste dezbateri și puteți participa la discuții, folosind pagina de facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole